FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sarajevo: HNS će ojačati suradnju s Liberalno demokratskom strankom BiH

SARAJEVO,17. prosinca(Hina) - Predsjednica Hrvatske narodne stranke(HNS) Vesna Pusić najavila je u subotu u Sarajevu jačanje suradnjeHNS-a s Liberalno-demokratskom strankom Bosne i Hercegovine (LDS).
SARAJEVO,17. prosinca(Hina) - Predsjednica Hrvatske narodne stranke (HNS) Vesna Pusić najavila je u subotu u Sarajevu jačanje suradnje HNS-a s Liberalno-demokratskom strankom Bosne i Hercegovine (LDS).

Vesna Pusić, koja se nalazi u dvodnevnom posjetu BiH, na konferenciji za novinstvo održanoj s predsjednicom LDS-a Lamijom Tanović istaknula je kako HNS srodnim strankama u regiji može ponuditi svoja iskustva iz uspješnog sudjelovanja u vlasti, ali i reformiranja društva na načelima liberalne demokracije.

Suradnja s LDS-om na tom planu, kazala je Vesna Pusić, važna je posebice zbog činjenice da toj BiH trebaju promjene koje će joj omogućiti funkcioniranje bez nacionalnih tenzija.

Pusić je naznačila kako HNS također ima ambicija ponovo sudjelovati u vlasti u Hrvatskoj nakon općih izbora 2007. godine.

Predsjednice HNS-a i LDS-a će za boravka Vesne Pusić u BiH zajednički održati tribine u Mostaru i Sarajevu kako bi zainteresiranoj publici predstavili osnove za vođenje nenacionalne i liberalne politiku kao mogućem rješenju za probleme u BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙