FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednica Kosor orgnizirala druženje s djecom bez oba roditelja

ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosororganizirala je danas, drugu godinu zaredom, božićno druženje djecepoginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su ostali bezoba roditelja, priopćeno je iz Kabineta ministrice.
ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor organizirala je danas, drugu godinu zaredom, božićno druženje djece poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su ostali bez oba roditelja, priopćeno je iz Kabineta ministrice.

Na božićnom druženju okupilo se 43 djece poginulih hrvatskih branitelja bez oba roditelja zajedno sa svojim starateljima.

Upućujući djeci i njihovim starateljima čestitke u povodu predstojećih blagdana potpredsjednica Kosor istaknula je kako se upravo u ovo vrijeme treba prisjećati doprinosa njihovih roditelja u stvaranju slobodne, samostalne, neovisne i europske Hrvatske.

Također je rekla kako je i ovo, već tradicionalno druženje, poruka svoj djeci poginulih hrvatskih branitelja bez oba roditelja kako nisu i nikada neće biti zaboravljeni te će i dalje u svom odrastanju imati svu njezinu i potporu Ministarstva.

Potpredsjednica Kosor uručila je djeci prigodne poklone te im se zajedno sa suradnicima pridružila na ručku. Pokloni će biti poslani kućama još za 77-ero djece hrvatskih branitelja bez oba roditelja.

U ime Zajednice udruga udovica poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata potpredsjednici Kosor zahvalu je uputila predsjednica Zajednice Neda Balog.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙