FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jim Landale napušta mjesto glasnogovornika Haškog suda

DEN HAAG, 14. prosinca 2005. (Hina) - Glasnogovornik Haškog suda(ICTY) Jim Landale u siječnju iduće godine napustit će svoju dužnostna sudu, a na tom mjestu naslijedit će ga Aleksandra Milenov koja jedo sada radila u uredu ICTY-a u Beogradu, objavljeno je u srijedu uHaagu.
DEN HAAG, 14. prosinca 2005. (Hina) - Glasnogovornik Haškog suda (ICTY) Jim Landale u siječnju iduće godine napustit će svoju dužnost na sudu, a na tom mjestu naslijedit će ga Aleksandra Milenov koja je do sada radila u uredu ICTY-a u Beogradu, objavljeno je u srijedu u Haagu.

Jim Landale, koji je na mjestu glasnogovornika ICTY-a bio dulje od sedam godina, od rujna godine 1998., odlazi na rad u sjedište Ujedinjenih naroda u New Yorku, u Ured za odnose s javnošću Odjela za mirovne operacije UN-a, najavio je sam Landale na svojem posljednjem briefingu za novinare na sudu u srijedu.

Aleksandra Milenov, Kanađanka srpskog podrijetla, koja će dužnost glasnogovornice ICTY-a preuzeti 4. siječnja 2006., ima višegodišnje iskustvo rada u Haškom sudu, kao časnik za vezu u njegovu uredu u Beogradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙