FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: policija otkrila 49 alkoholiziranih i dva drogirana vozača

OSIJEK,12. prosinca 2005.(Hina) - U akciji suzbijanja alkoholiziranostii zlouporabe opojnih droga djelatnici osječko-baranjske Policijskeuprave prošli su vikend iz prometa zbog prekršaja isključili 55vozača, od kojih je u 49 vozača nađen alkohol u krvi, a u dva18-godišnja Osječana droga.
OSIJEK,12. prosinca 2005.(Hina) - U akciji suzbijanja alkoholiziranosti i zlouporabe opojnih droga djelatnici osječko-baranjske Policijske uprave prošli su vikend iz prometa zbog prekršaja isključili 55 vozača, od kojih je u 49 vozača nađen alkohol u krvi, a u dva 18-godišnja Osječana droga.

S najvećom razinom alkohola od 2,12 g/kg zatečen je vozač osobnog automobila, 32-godišnji hrvatski državljanin iz Velimirovca kod Našica, koji je do sada već jednom prijavljen zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

U Valpovu je alkotestiranje odbio 31-godišnjak iz Bistrinaca, koji je, po policijskim podatcima, do sada čak 20 puta zatečen u vožnji pod utjecajem alkhola.

Dok je provođena akcija, dogodilo se pet prometnih nesreća, od kojih je dvije uzrokovao vozač pod utjecajem alkohola. U tim dvjema je jedna osoba teško, a dvije lakše ozlijeđene.

Od ukupna broja alkoholiziranih i drogiranih vozača, prijavljenih ovaj tjedan (51) najviše ih je u dobi od 25 do 30 godina (16) te od 18 do 24 godine (15).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙