FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Primorski dnevnik" o razbijanju krijumčarskog lanca ukradenih automobila

ZAGREB/TRST, 23. studenog 2005. (Hina) - List "Primorski dnevnik", kojiizlazi u Trstu na slovenskom jeziku, u današnjem broju navodi imenanavodnih glavnih organizatora krijumčarskog lanca ukradenih automobilakoje je u suradnji s hrvatskom i slovenskom policijom uhitilatalijanska policija.
ZAGREB/TRST, 23. studenog 2005. (Hina) - List "Primorski dnevnik", koji izlazi u Trstu na slovenskom jeziku, u današnjem broju navodi imena navodnih glavnih organizatora krijumčarskog lanca ukradenih automobila koje je u suradnji s hrvatskom i slovenskom policijom uhitila talijanska policija.

U "akciji Liburnia", o kojoj je u utorak bilo riječi na tiskovnoj konferenciji u Trstu, od organizatora lanca uhićeni su Nenad Vukelić (29 godina), Nenad Petričević (30), Zoran Paunković (45) i Uroš Kasalica (41), no ne navodi se njihovo državljanstvo.

Vukelić je, navodi list, imao krivotvorene dokumente Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Grčke, Češke i drugih država.

Uhićeni su i Suad Musović (34) i Veroljub Cuković (33), te Jože Praznik, a jedan slovenski sudionik u mreži krađe skupocjenih automobila uhićen je u Španjolskoj.

Hrvatska policija od talijanskih kolega zasad nije dobila podatak o identitetu uhićenih kao ni to ima li među njima hrvatskih državljana, rekao je Hini glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

Dodao je da je ta akcija započela nakon što je hrvatska policija u ožujku ove godine u Istri razbila lanac krijumčara skupocjenih automobila i uhitila sedmoro slovenskih državljana.

Nakon razotkrivanja međunarodnog lanca krijumčara automobila u Istri, hrvatska policija obavijestila je slovensku i talijansku policiju jer su vozila imala talijanske registarske oznake, rekao je Mehun.

U akciji razotkrivanja lanca krijumčara u Istri policija je pronašla dva ukradena BMW-a X5 i jedan mercedes 320 CDI, a tom jer prigodom zatekla i po jedan renault clio i hyundai cupe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙