FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tri godine zatvora za izazivanje nesreće na moru u kojoj je poginula turistkinja

PULA,30. studenoga 2005.(Hina) - Općinski sud u Puli, pod predsjedanjemsutkinje Vere Glasnović Gjoni, donio je danas nepravomoćnu presudukojom je Robert Kastelc (40) iz Medulina osuđen na tri godine zatvorazbog izazivanja nesreće na moru kod autokampa "Medulin", a u kojoj jepoginula talijanska državljanka Klara Michaeler (30) Profanter izmjesta Funesa pokraj Bressanonea.
PULA,30. studenoga 2005.(Hina) - Općinski sud u Puli, pod predsjedanjem sutkinje Vere Glasnović Gjoni, donio je danas nepravomoćnu presudu kojom je Robert Kastelc (40) iz Medulina osuđen na tri godine zatvora zbog izazivanja nesreće na moru kod autokampa "Medulin", a u kojoj je poginula talijanska državljanka Klara Michaeler (30) Profanter iz mjesta Funesa pokraj Bressanonea.

Prema optužnici, Kastelca se tereti da je 28. srpnja 2002. oko 12,30 sati u medulinskom zaljevu od lučice Puntica prema Kaželi, na udaljenosti od oko 80 do 120 metara od obale autokampa "Medulin", glisirao svojim plovilom.

Kod mola Financa plovilo je naletjelo na Klaru Michaeler Profanter koja je zadobila teške ozljede od kojih je i preminula.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙