FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginuo 69-godišnji traktorist iz Danila Kraljica

ŠIBENIK, , 29. studenoga 2005. (Hina) - Šezdesetdevetogodišnji M. V. izDanila Birnja kod Šibenika poginuo je u prometnoj nesreći, koja se oko16,45 sati dogodila na lokalnoj cesti Danilo Kraljice-Danilo Biranj,izvijestila je večeras šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, , 29. studenoga 2005. (Hina) - Šezdesetdevetogodišnji M. V. iz Danila Birnja kod Šibenika poginuo je u prometnoj nesreći, koja se oko 16,45 sati dogodila na lokalnoj cesti Danilo Kraljice-Danilo Biranj, izvijestila je večeras šibensko-kninska Policijska uprava.

Nesreću je izazvao 38-godišnji V. D. iz Danila Kraljica koji je pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole vozio neregistrirano osobno vozilo "zastava jugo".

Na ravnom dijelu ceste, kod skretanja za zaseok Vušići, zbog neprilagođene brzine i smanjene vidljivosti. "zastava " je prednjim dijelom udarila u stražnji dio motokultivatora s prikolicom, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao M. V.

Zbog udarca, motokultivator je sletio s ceste na zemljano-kamenu površinu i prevrnuo se, a 69-godišnji vozač je od siline udara poginuo na mjestu nesreće.

Ozlijeđenom vozaču "zastave" i maloljetnom putniku u tom vozilu liječnička pomoć pružena je u šibenskoj Općoj bolnici.

Zbog teških tjelesnih ozljeda maloljetnik je zadržan u bolnici, dok je 38- godišnji vozač zadobio lakše tjelesne ozljede te je pušten na kućnu njegu.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić, po čijem je nalogu tijelo poginulog M.V.-a prevezeno na Odjel patologije šibenske bolnice radi obdukcije.

Protiv 38-godišnjeg V.D.-a bit će podnesene kaznena i prekršajna prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙