FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: uspostavljen promet jednim kolničkim trakom

KARLOVAC, 22. studenog 2005. (Hina) - Nešto iza 9 sati uspostavljen jepreticajnim trakom promet na auto-cesti A 1 od Karlovca premaZagrebu.
KARLOVAC, 22. studenog 2005. (Hina) - Nešto iza 9 sati uspostavljen je preticajnim trakom promet na auto-cesti A 1 od Karlovca prema Zagrebu.

Do trosatnog zastoja došlo je zbog prometne nesreće na 35. kilometru nedaleko karlovačkih naplatnih kućica, a u nesreći je u 6,10 sati vozač hladnjače Mesne industrije PPK zadobio teške tjelesne ozljede.

Vozač automobila je pješice pobjegao s mjesta nesreće i policija za njim traga po obližnjoj šumi, priopćila je PU karlovačka.

Zastoj je potrajao jer je dizalica morala podići prevrnutu i oštećenu hladnjaču, a djelatnici PPK-a sakupiti rasuti teret. Voditelj Transporta u PPK-u Ivica Jambrović rekao je da je vozač Dražen Rogulja (32) vozio ispravnu hladnjaču s novim zimskim gumama, te da je prevozio veću količinu suhomesnatih proizvoda i konzervi u Kutinu. Sva oštećena robu sakupljena je i bit će neškodljivo zbrinuta u "Agroproteinki" u Sesvetskom Kraljevcu, rekao je Jambrović.

Prema informaciji glasnogovornika PU karlovačke Tomislava Kotića osobni automobil renault safrane BiH registracije udario je zbog neprilagođene brzine u hladnjaču koja se kretala autocestom ispred njega. Zbog sudara hladnjača se prevrnula i prepriječila autocestu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙