FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlak potpuno uništio automobil, vozač lakše ozlijeđen

VINKOVCI,5. prosinca(HINA) - U naletu vlaka na osobni automobil nacestovnom željezničkom prijelazu u Nuštru na pruzi Vinkovci-Nuštarvečeras oko 18,30 sati lakše je, srećom, ozlijeđentridesetšestogodišnji vozač, dok je automobil potpuno uništen,izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.
VINKOVCI,5. prosinca(HINA) - U naletu vlaka na osobni automobil na cestovnom željezničkom prijelazu u Nuštru na pruzi Vinkovci-Nuštar večeras oko 18,30 sati lakše je, srećom, ozlijeđen tridesetšestogodišnji vozač, dok je automobil potpuno uništen, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Do nesreće je došlo kada je Damir Novak, koji je djelatnik Interventne jedinice policije PU vukovarsko-srijemske, u vrijeme izvan službe neoprezno osobnim automobilom marke citroen saxo prelazio pružni prijelaz u Nuštru ne uvjerivši se prethodno nailazi li prugom vlak.

U trenutku kada je došao na prijelaz, u osobni automobil u kojem se nalazi udario je teretni vlak HŽ-a koji je upravo nailazio. U udaru vlaka, Damir Novak je lakše ozlijeđen, dok je na automobilu prouzročena potpuna šteta.

Nakon pružene pomoći u Općoj bolnici Vinkovci, lakše ozlijeđeni Damir Novak pušten je kući, potvrdila je policija.

(Hina) xzdra yln

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙