FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: vratio se Shaq

LOS ANGELES, 12. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Nakon pet tjedana odsustvazbog teške ozljede gležnja golemi centar Miami Heata Shaquille O'Nealvratio se na parket u pobjedi Miamia nad Washington Wizardsima(104:101).
LOS ANGELES, 12. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Nakon pet tjedana odsustva zbog teške ozljede gležnja golemi centar Miami Heata Shaquille O'Neal vratio se na parket u pobjedi Miamia nad Washington Wizardsima (104:101).

Shaq je već u prvoj utakmici bio ključna figura, imao je 10 koševa i 11 skokova za 23 minute igre, ali je njegov koš iz slobodnih bacanja spasio Miami od poraza u regularnome dijelu, da bi u dodatnom vremenu Shaq postigao i ključna četiri poena za pobjedu.

"Dobro je, dokazao sam da nisam zahrđao. Drago mi je što sam odmah pomogao momcima", kazao je O'Neal, koji je u 23 minute uspio skupiti i šest prekršaja. Osim sa Shaqom, košarkaši Wizzardsa nisu se mogli boriti i protiv Dwyanea Wadea, koji je doigrao fenomenalnu utakmicu postigavši 41 poen, 10 skokova i 8 asista. Najbolji pojedinac gostiju bio je bivši igrač Cibone Chucky Atkins sa 26 koševa i šest trica.

Detroit Pistonsi su ostali najbolja momčad lige (15:2) pobijedivši u gostima kod L.A. Clippersa 109:101. Chauncey Billups (25) i Richard Hamilton (23) najbolje su funkcionirali u šestoj uzastopnoj pobjedi Pistonsa, dok je jedno od većih iznenađenja lige Clippersi (14:6) pružili dobar otpor, pogotovu Elton Brand (36,10 skokova).

Sacramento Kings su sa 110:100 svladali New Orleans Hornetse, a zasluge idu trojcu Bonzi Wellsu, Peđi Stojakoviću i Shareef Abdur-Rahimu, koji su postigli po 23 poena. New Orleans je u zadnju četvrtinu ušao sa neriješenim rezultatom, a kod njih je najviše pokazao "rookie" Chris Paul sa 18 poena, 12 asista i 5 skokova.

Houston Rocketsi su sa 100:86 svladali Portland Trail Blazerse, a junak utakmice bio je Tracy McGrady sa 35 poena. Razlog što Houston ne briljira ove sezone (7:12) je i slaba forma Kineza Yao Ming, koji je i sinoć imao tek 9 poena, skupivši šest prekršaja za samo 23 minute.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙