FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Terry u zadnjoj sekundi donio pobjedu Dallasu

NEW YORK, 29. studenog 2005. (Hina) - Zoran Planinić sudjelovao je upobjedi New Jersey Netsa kod Denver Nuggetsa (101:92) sa 4 minute, 2poena (šut 1:3) i jednom asistencijom, dok Mario Kasun nije igrao upobjedi Orlanda na gostovanju kod Boston Celticsa (87:83).
NEW YORK, 29. studenog 2005. (Hina) - Zoran Planinić sudjelovao je u pobjedi New Jersey Netsa kod Denver Nuggetsa (101:92) sa 4 minute, 2 poena (šut 1:3) i jednom asistencijom, dok Mario Kasun nije igrao u pobjedi Orlanda na gostovanju kod Boston Celticsa (87:83).

New Jersey je na lagan način došao do pobjede kod Denvera zahvaljujući sjajnom učinku Vincea Cartera (25) i Richarda Jeffersona (24), no i činjenice da se već na početku utakmice ozlijedio najbolji igrač domaćina Carmelo Anthony. Zvijezda Nuggetsa je već u drugoj minuti doskočio na nogu Nenada Krstića i iskrenuo gležanj, a bez njega Kenyon Martin (26) i ostali nisu mogli do pobjede protiv jakih Netsa.

Najzanimljivija utakmica odigrana je u Torontu gdje su Dallas Mavericksi svladali Raptorse (93:91) košem Jasona Terrya u zadnjoj sekundi. Terry je utakmicu okončao sa 26 poena, a Dirk Nowitzki sa 29, iako je u prvom poluvremenu od deset lopti pogodio samo dvije. Nijemac je u zadnje dvije minute ubacio dvije trice, a Kanađani, koje je predvodio odlični Chris Bosh (26, 10 skokova) ove sezone nikad nisu bili bliži pobjedi od ukupno 14 poraza. Toronto je najgora momčad lige sa samo jednom pobjedom.

Miami Heat je kod kuće dobio Knickse (107:94) sa 33 koša Dwyanea Wadea i čak devet blokada veterana Alonza Mourninga.

Golden State Warriorsi su sa 99:83 svladali New Orleans Hornetse, koje je "pokopao" donedavno njihov košarkaš Baron Davis sa 17 poena i 9 asista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙