FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opatija: seminar HNS-a o pripremi stranke za izbore

OPATIJA,11. prosinca 2005.(Hina) - Hrvatska narodna stranka - liberalnidemokrati održala je ovaj vikend unutarstranački seminar u Opatiji nakojem su se razmatrale pripreme za izbore uz definiranje pozicijestranke i programske osnove za izbore.
OPATIJA,11. prosinca 2005.(Hina) - Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati održala je ovaj vikend unutarstranački seminar u Opatiji na kojem su se razmatrale pripreme za izbore uz definiranje pozicije stranke i programske osnove za izbore.

Potpredsjednik HNS-a Jozo Radoš rekao je na konferenciji za novinstvo da je HNS liberalna stranka političkog centra te jedina stvarna alternativa hrvatskoj politici u kojoj se, dodao je, ništa ne mijenja.

Predsjednik Središnjeg odbora Radimir Čačić, govoreći o gospodarstvu, kao jednoj od tri teme koje - uz obrazovanje i lokalnu samoupravu - HNS smatra ključnima za razvoj zemlje, ocijenio je da ono u Hrvatskoj tone.

Po njegovim riječima, u nekim medijima pojavljuju se sve "gorostasniji panegirici gospodarskom razvoju što su gospodarski rezultati lošiji". Rekao je da HNS nudi Hrvatskoj svoj agresivni razvojni koncept.

Na novinarski upit da komentira uhićenje generala Ante Gotovine i okolnosti u zemlji vezane uz njegovo uhićenje, Radimir Čačić ocijenio je uhićenje "izuzetno pozitivnim činom", dodajući kako se time potvrđuje da Hrvatska stvarno postaje pravna država. To se moglo učiniti i davno prije, rekao je Čačić, te ustvrdio kako se to nije željelo učiniti.

Ocijenio je da prosvjedi zbog uhićenja ne mogu unijeti nestabilnost u Hrvatsku jer nemaju institucionalnu i financijsku potporu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙