FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 11. prosinca 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati
ZAGREB, 11. prosinca 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati

SPLIT - Na splitskoj Rivi jutros od 9 sati počele su se okupljati skupine građana iz Splita iz gotovo cijele Hrvatske i dijelova BiH na skup potpore uhićenom generalu Anti Gotovini koji je najavljen za 12 sati. Skup potpore "Istina, a ne laž", organizira kaštelanska HVIDR-a i braniteljske udruge s područja Splitsko-dalmatinske županije. Organizatori skupa i jutros su ponovili da na skupu neće biti nikakvih provokativnih simbola. Na skupu potpore zabranjeno je istupanje političara, a, prema najavama, na njemu će govoriti umirovljeni hrvatski generali, odvjetnici generala Gotovine, hrvatski branitelji i novinar Josip Jović.

ZAGREB - Zagrebačka policija ne očekuje nikakve incidente na današnjem skupu na Trgu bana Jelačića, kojeg organizira Zajednica udruga HVIDRA-a grada Zagreba u znak potpore generalu Anti Gotovini, izjavio je načelnik ureda načelnika Policijske uprave zagrebačke Krunoslav Borovec. "Organizator je najavio samo mirno okupljanje, na kojemu će se izraziti potpora generalu bez službenih govora, a naša je obveza da svako okupljanje primjereno osiguramo", rekao je Borovec na jutrošnjoj konferenciji za novinare. Skup potpore uhićenom Gotovini održat će se u podne na Trgu bana Jelačića. Organizatori su najavili da neće biti govornika, te pozvali sudionike skupa da ne ističu obilježja koja nisu u duhu Republike Hrvatske niti Domovinskog rata.

ZADAR - I prošlu noć je na zadarskom području zabilježeno nekoliko izgreda, doznaje se u PU zadarskoj. Nekoliko stabla borova sinoć je postavljeno u blizini Pakoštana na prilaznoj cesti prema klubu Med, a jedan od borova i na državnoj cesti D8. Slučajevi paljenja automobilskih guma i kontejnera za smeće zabilježeni su sinoć u Biogradu na moru, Benkovcu i Svetom Filipu i Jakovu. U gradu Zadru nepoznati počinitelji razbili su više stakala na zgradi u Medulićevoj ulici. Rano jutros oko 4 sata, u Pakoštanima, ispred mjesne crkve gorjele su automobilske gume. U tim izgredima nije bilo prometnih nezgoda ni drugih posljedica, navode u PU zadarskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙