FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 26. studenog 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 26. studenog 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

ZAGREB- Starica koja je prekjučer teško ranjena u ekspoliziji plina u novouseljenoj zgradi na Trešnjevci umrla je jučer u zagrebačkoj Traumatološkoj bolnici, a utvrđeno je da je eksploziju uzrokovalo curenje plina iz brojila, rekla je danas na konferenciji za novinare zagrebačka policija. U policiji smatraju da će kaznena prijava najvjerojatnije biti podnesena protiv izvođača radova.

OSIJEK - U prometnoj nesreći, koja se noćas oko 2 sata dogodila u Vukovarskoj ulici u Osijeku, poginuo je talijanski državljanin Aurelio Antonazzi (r. 1986.), izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava. Do nesreće je došlo kada je Antonazzi, upravljajući osobnim automobilom "audi A-4" neprilagođenom brzinom, u blagom zavoju udesno prešao na lijevu stranu, sletio s ceste, udario u prometni znak, pa u stablo i onda u semafor. Vozač je poginuo na mjestu.

ZAGREB - "Ivo Andrić 30 godina nakon..", naziv je Međunarodnog hermeneutskog skupa o Andrićevu književnom izričaju koji je danas na Filozofskom fakultetu priredilo Hrvatsko kulturno društvo Napredak u sklopu "Napretkovih dana". O Andriću kao pripovjedaču, njegovu prepoznatljivu pismu i književnom opusu govorit će ugledni proučavatelji njegova djela iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Madžarske, Italije i Nizozemske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙