FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Washingtonski studenti podržavaju hrvatsko članstvo u EU

WASHINGTON, 9. prosinca (Hina) - Studenti Sveučilišta Georgetown,članovi Europskog kluba, priredili su u četvrtak u Washingtonublagdansku proslavu kako bi pružili potporu Hrvatskoj za članstvo uEuropskoj uniji.
WASHINGTON, 9. prosinca (Hina) - Studenti Sveučilišta Georgetown, članovi Europskog kluba, priredili su u četvrtak u Washingtonu blagdansku proslavu kako bi pružili potporu Hrvatskoj za članstvo u Europskoj uniji.

Na prijamu u hrvatskom veleposlanstvu okupilo se stotinjak članova Europskog kluba te diplomati iz nekoliko veleposlanstava članica Europske unije.

Predsjednica Europskog kluba Adrianne Hammershaimb čestitala je Hrvatskoj na otpočinjanju pristupnih pregovora s EU-om i rekla da studenti podržavaju ambicije Hrvatske, uvjereni da će biti vrlo dobar član Unije.

Zahvaljujući američkim studentima na potpori hrvatski veleposlanik Neven Jurica je kazao da Hrvatska ubrzano radi na ispunjavanju kriterija za članstvo te kako očekuje da će postati punopravni član 2009.

Europski klub Sveučilišta Georgetown, koji okuplja preko 320 članova, svake godine pred Božić organizira blagdansku proslavu u jednom od veleposlanstava zemalja članica Unije kako bi promicao određenu zemlju, a s njom i EU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙