FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čileanca skupo stajao odlazak na WC u zagrebačkoj gostioni

ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - Odlazak na toalet u jednogzagrebačkoj gostioni neugodno je završio za jednog Čilenca jer mu jeza to vrijeme jedan gost ukrao ključeve unajmljenog automobila ipobjegao.
ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - Odlazak na toalet u jednog zagrebačkoj gostioni neugodno je završio za jednog Čilenca jer mu je za to vrijeme jedan gost ukrao ključeve unajmljenog automobila i pobjegao.

Policija je izvijestila danas da za tu "tešku krađu" sumnjiči 28-godišnjeg Hrvata koji joj je već poznat po 20-ak kaznenih djela, a jednom je prijavljen i zbog zanemarivanja djece.

Osumnjičeni je doveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda ali ukradeno vozilo još nije pronađeno. Poznato je tek da je lopov nakon krađe predmete iz vozila prodao poznanicima.

Policija sumnja da je 28-godišnjak 20. studenog, u večer, u gostioni u ulici Hrvatskog sokola iskoristio žrtvin odlazak na toalet i iz jakne joj ukrao ključeve "nissana almere". Nesretni Čileanac ostao je tako bez vozila bosanskohercegovačkih registracija dan nakon što ga je unajmio u Banja Luci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙