FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primoštenski načelnik Petrina prijavljen zbog krađe vode

ŠIBENIK, 29. studenog 2005. (Hina) - Šibenska policija kazneno jeprijavila Stipu Petrinu, načelnika primoštenske općine, zbogutemeljene sumnje da je počinio kažnjivo djelo krađe (vode),nezakonito se priključivši na vodovodnu mrežu, izvijestila je danasšibensko-kninska Policijska uprava ne navodeći identitetosumnjičenika.
ŠIBENIK, 29. studenog 2005. (Hina) - Šibenska policija kazneno je prijavila Stipu Petrinu, načelnika primoštenske općine, zbog utemeljene sumnje da je počinio kažnjivo djelo krađe (vode), nezakonito se priključivši na vodovodnu mrežu, izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava ne navodeći identitet osumnjičenika.

Kriminalističkom obradbom utvrđeno je da je Petrina nezakonitim priključenjem obiteljske kuće u Primoštenu na vodovodnu mrežu od kolovoza 2001. krao vodu, oštetivši šibensko poduzeće "Vodovod i odvodnju" za 14.676 kuna.

Policija je istragu počela po nalogu Općinskog državnog odvjetništva, koje je zaprimilo anonimnu dojavu protiv primoštenskog načelnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙