FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vujanović: Definitivno nema odgode referenduma

PODGORICA, 6. prosinca 2005. (Hina) - Crnogorski predsjednik FilipVujanović rekao je u utorak za crnogorski radio kako je poruka snjegova susreta s visokim dužnosnikom Europske unije (EU) JavieromSolanom da se referendum i proglašenje crnogorske neovisnosti nećeodgađati.
PODGORICA, 6. prosinca 2005. (Hina) - Crnogorski predsjednik Filip Vujanović rekao je u utorak za crnogorski radio kako je poruka s njegova susreta s visokim dužnosnikom Europske unije (EU) Javierom Solanom da se referendum i proglašenje crnogorske neovisnosti neće odgađati.

Vujanović i premijer Milo Đukanović razgovarali su u ponedjeljak u Beogradu sa Solanom.

"Priopćili smo svoje čvrsto stajalište da se referendum mora održati u predviđenom roku i naglasili da je naš odnos prema pitanju njegova održavanja u tom roku konačan te da nema nijednog razloga da se on odgodi zbog rješavanja kosovskog pitanja", kazao je Vujanović za Radio Crne Gore.

Crnogorski predsjednik rekao je da su on i Đukanović napomenuli da bi se na "vrlo kratko vrijeme", bude li potrebno zbog EU i pregovaračkog procesa, moglo odgoditi proglašenje rezultata referenduma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙