FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Srbije s nadbiskupima Puljićem, Hočevarom i Uranom

BEOGRAD,6. decembra 2005.(Hina) - U povodu 80. obljetnice osnivanjaBeogradske nadbiskupije predsjednik Srbije Boris Tadić razgovarao je uutorak sa sarajevskim, beogradskim i ljubljanskim nadbiskupima VinkomPuljićem, Stanislavom Hočevarom i Alojzom Uranom o važnosti jačanja međuvjerske tolerancije ne samo u Srbiji nego i u regiji.
BEOGRAD,6. decembra 2005.(Hina) - U povodu 80. obljetnice osnivanja Beogradske nadbiskupije predsjednik Srbije Boris Tadić razgovarao je u utorak sa sarajevskim, beogradskim i ljubljanskim nadbiskupima Vinkom Puljićem, Stanislavom Hočevarom i Alojzom Uranom o važnosti jačanja međuvjerske tolerancije ne samo u Srbiji nego i u regiji.

"Afirmiranje kršćanskih vrijednosti dodatno pomaže razumijevanju i rješavanju problema naslijeđenih iz nedavne prošlosti", rekao je Boris Tadić, kako se navodi u priopćenju iz njegova ureda.

Navodi se također da je "na sastanku posebice naglašena potreba daljnjeg unapređivanja međukršćanskog dijaloga kao važnog preduvjeta pomirbe na ovim prostorima".

Izaslanstvo Katoličke crkve iskazalo je "puno razumijevanje i pružilo načelnu potporu iznesenim stavovima predsjednika Tadića", kaže se još u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙