FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kardinal Bozanić primio predstavnike EU

ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebački nadbiskup kardinal JosipBozanić primio je jučer direktora za zemlje kandidate u Općoj upraviza proširenje Europske komisije Pierrea Mirela s kojim je razgovorao onekim aktualnim pitanjima u EU te o pogledima Katoličke crkve uHrvatskoj na hrvatsku perspektivu pristupanja Europskoj uniji,priopćio je danas Ured zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću.
ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je jučer direktora za zemlje kandidate u Općoj upravi za proširenje Europske komisije Pierrea Mirela s kojim je razgovorao o nekim aktualnim pitanjima u EU te o pogledima Katoličke crkve u Hrvatskoj na hrvatsku perspektivu pristupanja Europskoj uniji, priopćio je danas Ured zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću.

U pratnji Pierrea Mirela bili su načelnik odjela u Općoj upravi za proširenje Europske komisije zadužen za odnose s Republikom Hrvatskom David Daly i šef Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj Vincent Degert.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙