FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada: Koalicijski odnosi HDZ-DC stabilni

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska Vlada priopćila je danaskako smatra potrebnim istaknuti dobru suradnju i stabilne odnosekoalicijskih partnera HDZ-a i DC-a, unutar Vlade Republike Hrvatske,od početka mandata.
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska Vlada priopćila je danas kako smatra potrebnim istaknuti dobru suradnju i stabilne odnose koalicijskih partnera HDZ-a i DC-a, unutar Vlade Republike Hrvatske, od početka mandata.

Također, Vlada RH ističe pozitivno i produktivno ozračje u kojem koalicijski partneri uspješno obavljaju svoje zadatke, u skladu s programom Vlade Republike Hrvatske usvojenim za mandatno razdoblje od 2003. do 2007. godine, te naglašava kako će se takva suradnja nastaviti i dalje, stoji na kraju priopćenja.

Danas su i HDZ i DC opovrgnuli tjednik Nacional koji je objavio tekst pod naslovom "Saveznici zbunjeni spajanjem DC-a i HDZ-a" u kojem se, uz ostalo, navodi da su Vesna Škare Ožbolt i Ivo Sanader postigli dogovor o gašenju DC-a i ulasku DC-a u sastav Hrvatske demokratske zajednice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙