FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mrtav labud na Mrežnici poslan na analizu

DUGA RESA, 5. prosinca 2005. (Hina) - Mrtav labud, kojeg je jutros uosam sati na rijeci Mrežnici uočio gradonačelnik Duge Rese, poslan jeu Centar za peradarstvo pri Hrvatskome veterinarskom institutu kako bise utvrdilo je li zaražen ptičjom gripom, rekla je Županijskaveterinarska inspektorica Branka Horvatić.
DUGA RESA, 5. prosinca 2005. (Hina) - Mrtav labud, kojeg je jutros u osam sati na rijeci Mrežnici uočio gradonačelnik Duge Rese, poslan je u Centar za peradarstvo pri Hrvatskome veterinarskom institutu kako bi se utvrdilo je li zaražen ptičjom gripom, rekla je Županijska veterinarska inspektorica Branka Horvatić.

Labuda je jutros oko osam sati uočio dugoreški gradonačelnik Ivan Baršić, koji je o tome zbog mjera opreza obavijestio sve ovlaštene službe.

Budući da je mrtav labud bio na srednjem otočiću Gradskog kupališta u samoj Dugoj Resi, veterinari dugoreške Veterinarske stanice morali su, po nalogu inspektorice Horvatić, po njega otići čamcem i sigurno ga poslati na analizu u Centar za peradarstvo u Zagrebu.

Gradonačelnik Baršić rekao je kako nema razloga za strah jer je ptica mogla stradati ili uginuti od starosti, a angažirani su i stručnjaci koji će utvrditi što treba učiniti kako bi se spriječila moguća ptičja gripa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙