FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOI Torino: Rasprodane ulaznice za brzo klizanje, slabo zanimanje za hokej

DUBLIN, 3. prosinca 2005. (Hina/STA) - Iako se hokej i skijanjesmatraju napopularnijim sportovima na zimskim olimpijskim igrama,podaci o prodaji ulaznica za Igre u Torinu pokazuju sasvim drugačijusliku. Jedini sport za koji više nema ulaznica je brzo klizanje,objavili su organizatori ZOI u Torinu na sastanku predstavnikaeuropskih olimpijskih odbora u Dublinu.
DUBLIN, 3. prosinca 2005. (Hina/STA) - Iako se hokej i skijanje smatraju napopularnijim sportovima na zimskim olimpijskim igrama, podaci o prodaji ulaznica za Igre u Torinu pokazuju sasvim drugačiju sliku. Jedini sport za koji više nema ulaznica je brzo klizanje, objavili su organizatori ZOI u Torinu na sastanku predstavnika europskih olimpijskih odbora u Dublinu.

Najzaslužniji za to su Nizozemci, koji su kupili čak 38.000 ulaznica za brzo klizanje. Odlično ide i prodaja karata za umjetničko klizanje, na raspolaganju je ostalo još samo 3,3 posto ulaznica za taj sport. I ljubitelji curlinga su pohrlili kupiti karte, prodano je gotovo 95 posto raspoloživih ulaznica.

Hokejaški navijači nisu se iskazali, zasad je prodano oko 56 posto karata. Za natjecanja u alpskom skijanju na raspolaganju je još 31 posto ulaznica. Slabo ide i prodaja za ceremonije otvaranja i zatvaranja Igara, prodano je tek pola raspoloživih karata.

Dosad je ukupno prodano 540.000 karata, odnosno 54 posto. Talijani se nadaju da će uspjeti prodati barem 82 posto ukupno rapoloživih ulaznica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙