FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOI Torino: prodano pola milijuna ulaznica

TORINO, 25. studenog 2005. (Hina/DPA) - Dva i pol mjeseca prije početkaZimskih olimpijskih igara u Torinu prodano je pola milijuna ulaznica,što je oko 60 posto od ukupnog broja ulaznica koje su ponuđenegledateljima širom svijeta, priopćio je Organizacijski odbor Igara(TOROC).
TORINO, 25. studenog 2005. (Hina/DPA) - Dva i pol mjeseca prije početka Zimskih olimpijskih igara u Torinu prodano je pola milijuna ulaznica, što je oko 60 posto od ukupnog broja ulaznica koje su ponuđene gledateljima širom svijeta, priopćio je Organizacijski odbor Igara (TOROC).

Prodajom oko pola milijuna ulaznica TOROC je zaradio 43 milijuna eura, a do početka Igara očekujemo da će biti prodane sve dostupne ulaznice za olimpijska natjecanja, ukupne vrijednosti 76 milijuna eura, kazao je šef TOROC-a Valentino Castellani, dodavši kako je postavljeni cilj prodaja makar 83 posto ulaznica.

Najtraženije su ulaznice za hokej na ledu, kojih je prodano 144.000, a potom slijede brzo klizanje (54.000), umjetničko klizanje (46.000), alpsko skijanje (42.000) i skijaško trčanje (32.000).

Od pola milijuna prodanih karata oko 350.000 je našlo svoje kupce izvan Italije, a prednjače SAD, Kanada, Japan, Velika Britanija, Francuska, Norveška i Njemačka, dodao je Castellani, čija je ideja da se onima koji se odluče za kupnju ulaznica u božićno i novogodišnje vrijeme poklone i prigodni darovi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙