FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOI: potpisan sporazum sa sindikatima

TORINO, 4. studenog 2005. (Hina/AFP) - Svi važniji sindikati talijanskeregije Pijemont - Torino u petak su sa talijanskom Vladom potpisali"olimpijsko primirje", kojim su se obvezali da u periodu Zimskiholimpijskih igara od 10. do 26. veljače 2006. neće štrajkati.
TORINO, 4. studenog 2005. (Hina/AFP) - Svi važniji sindikati talijanske regije Pijemont - Torino u petak su sa talijanskom Vladom potpisali "olimpijsko primirje", kojim su se obvezali da u periodu Zimskih olimpijskih igara od 10. do 26. veljače 2006. neće štrajkati.

Tvorac sporazuma je vladin povjerenik za OI u Torinu Mario Pescante, koji je kazao kako "jamčiti socijalni mir u tako teškim gospodarskim vremenima za Pijemont i Torino ni izbliza nije jednostavno".

Organizatore su dugo mučile najave da će za vrijeme Igara doći do štrajka djelatnika u prometu ili zaposlenih na televiziji. Tako se za vrijeme Svjetskog prvenstva u skijanju u Bormiu dogodio štrajk sindikata televizijskih djelatnika, zbog čega je bio odgođen muški superveleslalom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙