FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gerg najvjerojatnije propušta ZOI

BERLIN, 18. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Njemačka skijašica HildeGerg, koja je jučer na treningu u poznatom američkom skijalištu Vailuu Coloradu teško ozlijedila koljeno, najvjerojatnije neće moćinastupiti na Olimpijskim igrama u Torinu.
BERLIN, 18. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Njemačka skijašica Hilde Gerg, koja je jučer na treningu u poznatom američkom skijalištu Vailu u Coloradu teško ozlijedila koljeno, najvjerojatnije neće moći nastupiti na Olimpijskim igrama u Torinu.

Gerg (30) je pala na treningu superveleslaloma, a na pregledu kod specijaliste za ozljede koljena dr. Richarda Steadmana iz klinike Hawkins u Vailu, dijagnosticirano je puknuće meniskusa.

"Bojim se kako ću propustiti ZOI. Koljeno me užasno boli, ali sve će biti jasnije nakon novih pregleda," poručila je Hilde Gerg, koja je u Svjetskom kupu upisala 20 pobjeda.

Hilde Gerg je u Torinu trebala biti jedna od glavnih njemačkih nada za osvajanje odličja.

"Ovo je težak udarac za našu reprezentaciju, ali ja se ipak nadam se da će se Hilde oporaviti," poručio je trener reprezentacije, Wolfgang Maier.

Uzrečica da "nesreća nikad ne dolazi sama" najbolju potvrdu dobila je u činjenici da je gotovo istodobno kada se ozlijedila Gerg samo nekoliko kilometara dalje na treningu veleslaloma stradalo lijevo koljeno njezina sunarodnjaka Andreasa Ertla (30), pa se može reći da je četvrtak 17. studenoga bio "crni dan" za njemačko skijanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙