FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Spust Lake Louise: Janica Kostelić deseta - neslužbeno

LAKE LOUISE/ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska skijašicaJanica Kostelić zauzela je prema neslužbenim rezultatima deseto mjestona prvom spustu sezone Svjetskog kupa u kanadskom Lake Louiseu,zaostavši za pobjednicom Talijankom Elenom Fanchini 1.30 sekundi.
LAKE LOUISE/ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska skijašica Janica Kostelić zauzela je prema neslužbenim rezultatima deseto mjesto na prvom spustu sezone Svjetskog kupa u kanadskom Lake Louiseu, zaostavši za pobjednicom Talijankom Elenom Fanchini 1.30 sekundi.

Po iznimno hladnim uvjetima i temperaturi oko -20 stupnjeva, Janica je solidno odvezla svoj prvi ovogodišnji spust i to na stazi na kojoj je i lani bila deseta.

Fanchini je do prve pobjede u karijeri došla u vremenu od 1:49.33 minuta, ispred austrijskih veteranki Michaele Dorfmeister (1:49.43) i Alexandre Meisnitzer (1:49,61). Šveđanka Anja Paersson je odustala, a iznimno težak pad doživjela je Talijanka Lucia Recchia, koja se u velikoj brzini doslovce zabila u vrata, a potom i u zaštitnu ogradu, zadobivši teže ozljede.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙