FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Super-G Lake Louise: Pobjeda Svindala; Kostelić odustao

LAKE LOUISE/ZAGREB, 27. studenog 2005. (Hina) - Norvežanin Aksel LundSvindal pobjednik je prvog superveleslaloma sezone Svjetskog kupa ukanadskom Lake Louiseu, dok je hrvatski skijaš Ivica Kostelić nijezavršio utrku.
LAKE LOUISE/ZAGREB, 27. studenog 2005. (Hina) - Norvežanin Aksel Lund Svindal pobjednik je prvog superveleslaloma sezone Svjetskog kupa u kanadskom Lake Louiseu, dok je hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije završio utrku.

Ivici Kosteliću je ovo bio tek četvrti nastup u superveleslalomu u Svjetskom kupu, utrke u Vailu i Aspenu nije završio, a prije dvije godine je na istoj stazi u Lake Louiseu bio 17.

Aksel Lund Svindal (23) je do prve pobjede u karijeri došao u vremenu od 1:26.04 minuta, a bio je samo 7 stotinki sekunde brži od Austrijanca Benjamina Raicha, te osam stotinki od trećeplasiranoga Amerikanca Darona Rahlvesa. Svindalu je dosad najveći uspjeh u karijeri bila srebrno odličje u kombinaciji sa prošlog Svjetskog prvenstva.

Veliki favoriti Amerikanac Bode Miller i Austrijanac Hermann Maier potpuno su razočarali, napravili su velike pogreške, pa je Miller nakraju bio 18., a Maier tek 21. .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙