FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: talijanska pokrajina želi suradnju sa Županijom

KRIŽEVCI, 2. prosinca 2005. (Hina) - Predstavnici talijanske pokrajineFurlanije Julijske Krajine (Friuli-Venezia Giulia) predložili su danasu Koprivnici dužnosnicima Koprivničko-križevačke županije sporazum osuradnji u poljoprivredi, poljoprivredno-prehrambenoj industriji,zaštiti okoliša, kulturi i obrazovanju.
KRIŽEVCI, 2. prosinca 2005. (Hina) - Predstavnici talijanske pokrajine Furlanije Julijske Krajine (Friuli-Venezia Giulia) predložili su danas u Koprivnici dužnosnicima Koprivničko-križevačke županije sporazum o suradnji u poljoprivredi, poljoprivredno-prehrambenoj industriji, zaštiti okoliša, kulturi i obrazovanju.

Križevce su posjetili Franco Iacop, ministar za međunarodne odnose u pokrajinskoj vladi Riccarda Illija, i ravnatelj Središnjeg ureda za međunarodnu suradnju, EU i lokalnu samoupravu Graziano Lorenzon iz Trsta. U ime Koprivničko-križevačke županije s njima su razgovarali župan Josip Friščić, dožupan Darko Koen i križevački gradonačelnik Branko Hrga.

Talijanska regija Furlanija Julijska Krajina već surađuje s Istarskom, Osječko-baranjskom i Vukovarsko-srijemskom županijom, a zainteresirana je za zajedničke projekte s Koprivničko-križevačkom, o čemu će se dogovarati mješovita radna skupina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙