FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Plin u Laginjinoj u Rijeci istjecao zbog oštećenja cijevi

RIJEKA, 1. prosinca 2005.(Hina) - Plin koji je jutros istjecao u zgradiu Laginjinoj ulici 6 u Rijeci dopirao je iz oštećene cijevi uz plinskobrojilo u ugostiteljskom objektu u zgradi, izvijestilo je riječkokomunalno poduzeće za distribuciju plina "Energo".
RIJEKA, 1. prosinca 2005.(Hina) - Plin koji je jutros istjecao u zgradi u Laginjinoj ulici 6 u Rijeci dopirao je iz oštećene cijevi uz plinsko brojilo u ugostiteljskom objektu u zgradi, izvijestilo je riječko komunalno poduzeće za distribuciju plina "Energo".

Djelatnica ugostiteljskog objekta u kojem je plin istjecao zatražila je u tijeku intervencije mjerodavnih služba liječničku pomoć te je prevezena i liječnički obrađena na Hitnom odjelu riječkog KBC-a. Na tom su odjelu kazali da će danas biti otpuštena kući te da nema nikakvih posljedica i ozljeda uzrokovanih plinom.

U "Energovu" priopćenju stoji da su djelatnici tvrtke izišli na mjesto događaja odmah nakon dojave te zatvorili glavni plinski ventil. U priopćenju se dodaje da miješani plin koji je istjecao nije otrovan jer ne sadrži ugljični monoksid, a da karakterističan miris tom plinu daje dodatak merkaptan koji nije opasan.

Policijska uprava izvijestila je da je plin istjecao zbog propusta u održavanju i popravku plinske opreme.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙