FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Noćni požari u Bremenu

BREMEN, 6. studenog 2005. (Hina/AFP) - Nekoliko požara, vjerojatnopodmetnih, izbilo je u noći između subote i nedjelje u jednoj četvrtiu njemačkom gradu Bremenu, gdje su gorjela vozila i jedna praznazgrada, navela je policija.
BREMEN, 6. studenog 2005. (Hina/AFP) - Nekoliko požara, vjerojatno podmetnih, izbilo je u noći između subote i nedjelje u jednoj četvrti u njemačkom gradu Bremenu, gdje su gorjela vozila i jedna prazna zgrada, navela je policija.

Svi incidenti su se zbili u istoj četvrti, Huchtingu, gdje dosad gotovo uopće nije zabilježen kriminal, rekao je glasnogovornik policije, prenosi AFP.

Glasnogovornik je rekao da "nije moguće uspostaviti vezu" između onoga što se zbilo u Bremenu i požara koji već deset dana traju u Francuskoj, iako policija ne isključuje mogućnost da se radi o piromanu kojem su događaji u Francuskoj dali "dobru ideju".

Prema prvim podacima istrage, tri automobila su "najvjerojatnije namjerno zapaljena", a kasnije u noći zapaljena je jedna bivša škola, određena za rušenje. Vatrogasci su uspjeli svladati vatru koja je izazvala "ograničene štete", prema riječima policijskog glasnogovornika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙