FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bode Miller razmišlja o okončanju karijere

BEAVER CREEK, 1. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Najbolji svjetskiskijaš Amerikanac Bode Miller (28) ponovno je šokirao javnost svojimizjavama. Uoči početka sezone založio se za liberalniji pristup premadopingu, a pred današnju utrku super-G u Beaver Creeku kazao je kakoje vrlo blizu odluci o okončanju karijere.
BEAVER CREEK, 1. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Najbolji svjetski skijaš Amerikanac Bode Miller (28) ponovno je šokirao javnost svojim izjavama. Uoči početka sezone založio se za liberalniji pristup prema dopingu, a pred današnju utrku super-G u Beaver Creeku kazao je kako je vrlo blizu odluci o okončanju karijere.

"Svjestan sam da još nisam dao sve što sam mogao, no sve sam bliži odluci o okončanju karijere. O tome sam razmišljao još prošle godine. Skijanje se sve više komercijalizira i to mi se nikako ne sviđa. Jednostavno, ne smatram vrijednim trošiti život na nešto što me ne čini sretnim", izjavio je u srijedu na konferenciji za novinare 28-godišnji Bode Miller.

Amerikanac je prošle godine u ovo vrijeme briljirao, pobijedivši na šest od deset utrka na kojima je startao. Ove sezone, sasvim drugačija slika. U Soeldenu, prije više od mjesec dana, bio je drugi u veleslalomu, no prošlog tjedna, kada je u kanadskom Lake Louiseu nastavljen Svjetski kup, potpuno je razočarao. Bio je 22. u spustu i 18. u super-G. Mnogi su odmah posumnjali da mu nedostaje motivacije, nakon što je prošle sezone osvojio Svjetski kup te dvije zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Bormiju.

"Pa ne mogu vam lagati, motivacija nije na onoj razini na kojoj bi mogla biti", izjavio je Miller.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙