FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skijanje - Hilde Gerg razmišlja o prekidu karijere

BERLIN, 20. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je na treningu upoznatom američkom skijalištu Vailu u Coloradu teško ozlijedilakoljeno, njemačka skijašica Hilde Gerg (30) razmišlja o prekidukarijere.
BERLIN, 20. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je na treningu u poznatom američkom skijalištu Vailu u Coloradu teško ozlijedila koljeno, njemačka skijašica Hilde Gerg (30) razmišlja o prekidu karijere.

"Frustrirana sam i očajna. Cijela ova situacija više nema smisla i korak sam do prekida karijere. Ne želim se više mučiti," kazala je bivša olimpijska pobjednica u slalomu.

Gerg (30) je pala na treningu superveleslaloma, a na pregledu kod specijaliste za ozljede koljena dr. Richarda Steadmana iz klinike Hawkins u Vailu, dijagnosticirano je puknuće meniskusa. Odmah po dolasku u Munchen operirala je koljeno i idućih nekoliko dana provest će u bolnici. Prije pet godina Hilde Gerg je imala složenu operaciju koljena nakon teškog udesa na treningu. Njemački mediji nagađaju kako će Hilde Gerg o prekidu karijere medije izvjestiti početkom idućeg tjedna.

Hilde Gerg je u Svjetskom kupu upisala 20 pobjeda, na Olimpijskim igrama u Naganu 1998. godine osvojila zlatnu medalju u slalomu, a na predstojećim OI u Torinu trebala je biti jedna od glavnih njemačkih nada za osvajanje odličja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙