FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

O dočeku Nove godine u Dubrovniku

DUBROVNIK, 29. studenog 2005. (Hina) - Predstavnici Poglavarstva gradaDubrovnika, Turističke zajednice i Dubrovačkih ljetnih igara danas suna konferenciji za novinare predstavili program dočeka nove 2006.godine u Dubrovniku koji će, kako je rečeno, biti u nešto mirnijemtonu, s puno klapa.
DUBROVNIK, 29. studenog 2005. (Hina) - Predstavnici Poglavarstva grada Dubrovnika, Turističke zajednice i Dubrovačkih ljetnih igara danas su na konferenciji za novinare predstavili program dočeka nove 2006. godine u Dubrovniku koji će, kako je rečeno, biti u nešto mirnijem tonu, s puno klapa.

Program će početi u četvrtak, 29. prosinca, u 20 sati nastupom klape Mareta, klape Ragusa Vechia, ženske klape folklornog ansambla Linđo i studija Step & Jazz, dok će u petak, 30. prosinca, nastupiti klapa Subrenum i Tedi Spalato.

Na Staru godinu, 31. prosinca, prijepodne će biti priređena tradicionalna dubrovačka kolenda na Stradunu, uz nastup folklornog ansambla Linđo, dubrovačke Gradske glazbe i Mješovitog zbora Libertas.

Sam program dočeka počet će u 22 sata, a u njemu će sudjelovati Tedi Spalato, Dubrovački trubaduri, Buco i Srđan te Josi i Đivo.

Ovogodišnji program Grad Dubrovnik financira s 500 tisuća kuna, a Turistička zajednica grada sa 150 tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙