FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australija: Stare prostitutke posao pronalaze na selu

CANBERRA , 29. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Australske prostitutke udobi od oko 70 godina koje zbog snažne konkurencije mlađih ipoželjnijih kolegica ne mogu naći posao u gradovima, odnedavno mogunastaviti raditi u ruralnim dijelovima zemlje, izvijestio je JohnScott sa Sveučilišta Nova Engleska koji je proveo istraživanje oprostituciji u ruralnim dijelovima Australije.
CANBERRA , 29. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Australske prostitutke u dobi od oko 70 godina koje zbog snažne konkurencije mlađih i poželjnijih kolegica ne mogu naći posao u gradovima, odnedavno mogu nastaviti raditi u ruralnim dijelovima zemlje, izvijestio je John Scott sa Sveučilišta Nova Engleska koji je proveo istraživanje o prostituciji u ruralnim dijelovima Australije.

Javne kuće legalno djeluju u mnogim australskim državama, no postoje strogi zakoni koji zabranjuju njihov rad u stambenim četvrtima, u blizini škola i crkava. Scott je, proučavajući prostituciju u ruralnim područjima države Novi Južni Wales, ustanovio da ondje seksualna industrija cvate.

"U ovome poslu koji se temelji na dobrom izgledu i životnoj dobi, a poželjno je da je ona što mlađa, starijim je prostitutkama iznimno teško pronaći posao. Najstarija s kojom sam razgovarao imala je 58 godina, a ona mi je rekla kako poznaje kolegice koje imaju šezdeset ili sedamdeset godina", rekao je Scott.

"Zbog konkurencije mlađih kolegica, starije prostitutke odlučile su posao pokušati pronaći u australskim ruralnim regijama, čini se da su vrlo zadovoljne, jer kažu da su klijenti ondje puno obzirniji i ljubazniji, a ponekad traže samo društvo, a ne i seksualne usluge. Mnogi među njima su usamljeni i žele samo razgovor", rekao je Scott.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙