FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prka i dalje na čelu PBZ-a

ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Nadzorni odbor Privredne bankeZagreb d.d. sa današnje je sjednice predložio Hrvatskoj narodnoj bancina potvrđivanje novu Upravu banke, na čijem će čelu i dalje bitidosadašnji predsjednik Uprave Božo Prka.
ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Nadzorni odbor Privredne banke Zagreb d.d. sa današnje je sjednice predložio Hrvatskoj narodnoj banci na potvrđivanje novu Upravu banke, na čijem će čelu i dalje biti dosadašnji predsjednik Uprave Božo Prka.

Članovi Uprave imenuju se na trogodišnji mandat s početkom od 7. veljače 2006, a imenovanja članova, kako se navodi u priopćenju, rezultat su nove organizacije banke prilagođene tržišnim kretanjima kako u zemlji tako i u okruženju.

Uprava će tako imati dva zamjenika predsjednika Giancarla Mirandu i Tomislava Lazarića, a u njoj su još Ivan Gerovac, Mario Henjak, Draženko Kopljar i Gabriele Pace.

Dosadašnji član Uprave Draženko Pavlinić ostaje zadužen za isto poslovno područje na funkciji višeg izvršnog direktora, dok će Davor Holjevac, sukladno novoj organizaciji, preuzeti drugu dužnost u sustavu PBZ, navodi se u priopćenju iz Privredne banke Zagreb.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙