FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Neto dobit HVB Splitske banke u devet mjeseci 230 milijuna kuna

ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Neto dobit HVB Splitske banke uprvih devet mjeseci ove godine iznosila je 230 milijuna kuna ipovećana je čak 75 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, a u istosu vrijeme ukupni depoziti prvi put premašili iznos od 11 milijardikuna, objavili su danas iz te banke.
ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Neto dobit HVB Splitske banke u prvih devet mjeseci ove godine iznosila je 230 milijuna kuna i povećana je čak 75 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, a u isto su vrijeme ukupni depoziti prvi put premašili iznos od 11 milijardi kuna, objavili su danas iz te banke.

Na dan 30. rujna 2005. ukupna aktiva HVB Splitske banke iznosila je 22,3 milijarde kuna. U devet mjeseci ukupni su prihodi dosegnuli 634 milijuna kuna i stopom rasta od 20 posto višestruko nadmašili rast troškova koji su u istom razdoblju porasli po stopi nižoj od 6 posto i iznosili su 339 milijuna kuna. Dobit prije oporezivanja u prva je tri kvartala ove godine iznosila 279 milijuna kuna

Krediti komitentima uvećani su u prvih devet mjeseci ove godine za 1,3 milijarde kuna i s ukupnim iznosom od 13 milijardi kuna čine 58 posto ukupne bančine aktive.

Kreditni portfelj građanima krajem rujna u odnosu na isto vrijeme lani porastao je 23 posto, dok su krediti trgovačkim društvima u istom periodu zabilježili rast od 27 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙