FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Capello će komentirati hokej na ZOI u Torinu

TORINO, 2. studenog 2005. (Hina/DPA) - Jedan od najtrofejnijihnogometnih trenera na svijetu Fabio Capello prihvatio se vrloneobičnog posla. Na ZOI u Torinu, koje se održavaju u veljači 2006.,bit će stručni komentator hokeja na ledu za talijansku nacionalnuteleviziju RAI.
TORINO, 2. studenog 2005. (Hina/DPA) - Jedan od najtrofejnijih nogometnih trenera na svijetu Fabio Capello prihvatio se vrlo neobičnog posla. Na ZOI u Torinu, koje se održavaju u veljači 2006., bit će stručni komentator hokeja na ledu za talijansku nacionalnu televiziju RAI.

Naime, Capello je odličan poznavatelj hokeja i dok je radio u AC Milanu redovito je pratio utakmice hokejaškog kluba Mediolanum Milana.

"Jako se veselim poslu koji me očekuje na ZOI u Torinu. Bit će mi veliko zadovoljstvo komentirati hokej", kazao je trener Juventusa.

Poziv da se pridruži Capellu na komentatorskom mjestu dobio je i veznjak Juventusa Čeh Pavel Nedved, koji također obožava hokej. No, on još nije odlučio hoće li prihvatiti posao komentatora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙