FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Policajac preprodavao heroin

ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je svogslužbenika kojeg sumnjiči da je s 32-godišnjom Zagrepčankom nabavljaoi sitnim dilerima preprodavao heroin.
ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je svog službenika kojeg sumnjiči da je s 32-godišnjom Zagrepčankom nabavljao i sitnim dilerima preprodavao heroin.

Heroin su prodavali u količinama od pet do 20 grama, a u posao su ušli nakon što je ranije ove godine uhićen suprug 32-godišnjakinje koji se bavio drogom, izvijestila je danas policija, ne otkrivajući identitet osumnjičenih.

Policajac i njegova suradnica otkriveni su nakon što je u srijedu u Velikoj Gorici uhićen diler koji je 28-godišnjem ovisniku prodao dozu heroina za svega 50 kuna. Policija je ovisnika oko 11 sati zatekla na stubištu dilerove zgrade. Prilikom legitimiranja on im je, kao tvrde, dobrovoljno iz čarape izvadio i predao špricu s 0,3 mililitara heroinske otopine i metalni čep s tragovima gareži i heroina.

Nakon što su otkrili da je drogu nešto ranije kupio od 33-godišnjeg preprodavača, policija je pretražila njegov stan, no on je, kažu, vrećicu s 11,9 grama heroina već bacio kroz prozor. Ispitujući 33-godišnjaka policajci su doznali da je heroin nabavio od njihovog kolege koji se zbog preprodaje droge udružio s 32-godišnjakinjom.

Pretpostavlja se da se policajac u posao uključio nakon što je u zatvoru završio suprug njegove suradnice koji je ranije nabavljao i preprodavao veće količine heroina.

Nakon kriminalističke obrade policajac-diler i njegova suradnica privedeni su istražnom sucu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙