FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanovnici Hong Konga vjeruju u život u svemiru

HONG KONG, 25. studenog 2005. (Hina/DPA) - Stanovnici Hong Kongavjeruju da u svemiru ima života ali nisu skloni vjerovati izjavama oneidentificiranim letećim objektima (NLO), piše u petak South ChinaMorning Post.
HONG KONG, 25. studenog 2005. (Hina/DPA) - Stanovnici Hong Konga vjeruju da u svemiru ima života ali nisu skloni vjerovati izjavama o neidentificiranim letećim objektima (NLO), piše u petak South China Morning Post.

List donosi rezultate istraživanja koje je provedeno na 5.500 ispitanika u Kini, Indoneziji, Indiji i Južnoj Koreji. Među ispitanicima su Kinezi najskloniji vjerovanju kako u svemiru postoje i drugi oblici života osim onih koje nalazimo na Zemlji.

Skoro 70 posto ispitanika iz Hong Konga izjavilo je da vjeruje u život u svemiru ali samo njih 4 posto je reklo da je vidjelo NLO a tek jedan posto da je vidjelo i izvanzemaljce.

Zanimanje Kineza za svemir objašnjeno je dijelom i najnovijim poduhvatima u sklopu kineskog svemirskog programa.

Istraživanje je također pokazalo kako se 61 posto ispitanika u Hong Kongu na da že njihova djeca letjeti u svemir, a 76 posto njih bi bilo spremno platiti 20 milijuna dolara let do Mjeseca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙