FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Osmogodišnji dječak poginuo u naletu "golfa"

ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Osmogodišnji dječak poginuo jedanas oko 13 sati u prometnoj nesreći blizu zagrebačke bolnice SvetiDuh, doznaje se u policiji.
ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Osmogodišnji dječak poginuo je danas oko 13 sati u prometnoj nesreći blizu zagrebačke bolnice Sveti Duh, doznaje se u policiji.

Na dječaka je u Strmoj ulici kod kućnog broja 25 osobnim automobilom "VW golf" zagrebačkih registracijskih oznaka naletila 38-godišnja vozačica. Dječak je odmah nakon nesreće umro, pa su liječnici Hitne pomoći mogli samo utvrditi smrt.

U policiji kažu da očevid nesreće još uvijek nije završen, pa se još uvijek ne zna kako je do nje došlo.

Jučer poslijepodne je, pak, u prometnoj nesreći teško ozlijeđena osmogodišnja djevojčica na koju je, dok je pretrčavala cestu izvan pješačkog prijelaza, osobnim automobilom "renault megan" naletio 47-godišnji vozač. On je iz Vukovarske ulice ušao u Ivanićgradsku dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo, a potom je naletio na djevojčicu. Osmogodišnjakinja je odbačena na poklopac motora automobila, a potom je leđima pala na kolnik i zadobila teške ozljede opasne po život. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Na zagrebačkim cestama ove je godine poginula 101 osoba, od kojih 12 u dobi do 18 godina. Najmlađe poginulo djete imalo je pet godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙