FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VAŽNA OBAVIJEST: ISPRAVAK VIJESTI BR. 6942: "Putin kod japanskog cara..."

ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestHNA6942 koja je objavljena pod naslovom "Putin kod japanskog caraHirohita" unesu ispravak koji se odnosi na ime japanskog cara (Akihitoa ne Hirohito).

Ispravak vijesti br. 6942

Putin kod japanskog cara Hirohita

ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijest HNA6942 koja je objavljena pod naslovom "Putin kod japanskog cara Hirohita" unesu ispravak koji se odnosi na ime japanskog cara (Akihito a ne Hirohito).

Ispravljenu vijest ponavljamo u cijelosti:

Putin kod japanskog cara Akihita

ZAGREB, 22. studenog (Hina/AFP) - Japanski car Akihito primio je u utorak na pola sata ruskog predsjednika Vladimira Putina kojeg je ugostio u "Bambusovom paviljonu", javlja France Presse, podsjećajući da se radi o trećem i posljednjem danu Putinova posjeta Japanu.

Prema protokolu, Putin i Akihito nisu razgovarali o političkim pitanjima i nije servirana nikakva hrana. Prema riječima ruskog glasnogovornika, Putin je istaknuo činjenicu da njegov posjet koincidira sa 150. godišnjicom uspostave diplomatskih odnosa između Rusije i Japana.

Putin je trodnevni posjet Japanu iskoristio za razgovore o gospodarstvu, dok se za teritorijalni spor oko Kurilskih otoka u Pacifiku još uvijek ne nazire rješenje.

UREDNIŠTVO HINE

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙