FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pucao na pastira jer su mu ovce prešle preko njive

ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Prelazak stada ovaca prekosusjedove njive gotovo je stajao glave 51-godišnjeg pastira jer jeiživcirani vlasnik izvadio pištolj i ispalio hitac koji je prohujaoblizu pastira.
ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Prelazak stada ovaca preko susjedove njive gotovo je stajao glave 51-godišnjeg pastira jer je iživcirani vlasnik izvadio pištolj i ispalio hitac koji je prohujao blizu pastira.

Sukob ratara i stočara dogodio se jučer popodne u mjestu Bolču pokraj Farkaševca kad je pastir tjerao svoje stado ovaca preko njive 50-godišnjeg susjeda, iako ga je potonji upozorio da to ne čini, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Dvojica susjeda prvo su se porječkala, a onda se i fizički obračunala. No tu nije bio kraj. Iživcirani vlasnik njive izvadio je pištolj, za koji ima dozvolu za držanje, i ispalio hitac koji je prohujao blizu pastira.

U policiji kažu da su se dvojica susjeda i ranije svađala zbog stoke sitnog zuba. Protiv zemljoposjednika "revolveraša" najavljene su prekršajna i kaznena prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙