FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog nasilnog supruga 87-godišnjakinja bježala od kuće

ZAGREB, 16. studenog 2005. (Hina) - Suočena s učestalim maltretiranjemčetiri godine mlađeg supruga 87-godišnja Zagrepčanka bila jeprisiljena pod stare dane bježati od kuće, no nakon posljednjih uvredai prijetnji na bakinu je stranu stala policija koja je 83-godišnjakaprivela i jučer predala istražnom sucu.
ZAGREB, 16. studenog 2005. (Hina) - Suočena s učestalim maltretiranjem četiri godine mlađeg supruga 87-godišnja Zagrepčanka bila je prisiljena pod stare dane bježati od kuće, no nakon posljednjih uvreda i prijetnji na bakinu je stranu stala policija koja je 83-godišnjaka privela i jučer predala istražnom sucu.

Agresivni starac, koji je suprugu u najvećem broju slučajeva maltretirao ohrabren većim količinama alkohola, prijavljen je zbog prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji, kaznenih djela za koja se u zatvoru može završiti i do tri godine.

Policija tvrdi da je osumnjičeni starac od početka 2003. svakodnevno pod utjecajem alkohola vrijeđao i omalovažavao svoju suprugu, nazivajući je raznim pogrdnim riječima. Tukao ju je i bacao na nju razne stvari koje su mu bile u blizini, a također joj je prijetio smrću i nožem, zbog čega je morala bježati od kuće, kažu u zagrebačkoj policiji i dodaju da je starac svakodnevno pod prijetnjama supruzi oduzimao novac i trošio ga na alkohol.

Kap koja je prelila bakinu čašu bila je posljednja svađa, kada je 83-godišnjak svoju 'voljenu' najprije počeo vrijeđati, a zatim rukama i nogama udarati po tijelu i rebrima. Potom je uzeo metalnu šipku od kišobrana i supruzi zaprijetio da će je ubiti. Ona je tada ponovno pobjegla od kuće, ali i po prvi puta prijavila supruga koji je kasnije uhićen i predan sudu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙