FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 1. do 4. studenoga

ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike uHrvatskoj idućih će se dana pogoršati, a približavanje ciklone moglobi meteoropatima i kroničnim bolesnicima donijeti tegobe, izvijestioje danas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će se dana pogoršati, a približavanje ciklone moglo bi meteoropatima i kroničnim bolesnicima donijeti tegobe, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak će približavanje ciklone na sjevernom Jadranu, Lici i Gorskom kotaru uzrokovati nepovoljne biometeorološke prilike. Meteoropati bi mogli imati glavobolju, te biti razdražljivi i napeti. Zbog nepovoljnog vremenskog utjecaja kod reumatičara su mogući bolovi, a tegobe mogu očekivati srčani bolesnici i astmatičari. U unutrašnjosti te na južnom Jadranu nepovoljan vremenski utjecaj bit će slabije izražen pa bi i tegobe kod meteoropata i kroničnih bolesnika trebale biti slabije.

U srijedu će ciklona na Jadranu uzrokovati nepovoljan biometeorološki utjecaj, pa bi meteoropati mogli imati glavobolju i biti razdražljivi, a kronični bolesnici tegobe. Nepovoljan vremenski utjecaj u unutrašnjosti će biti slabije izražen.

U četvrtak će prilike u čitavoj Hrvatskoj biti još razmjerno nepovoljne, premda nešto slabije izražene nego prethodnih dana. Kod osjetljivih ljudi još su moguće nesanica i nervoza, a kod kroničnih bolesnika manje izražene tegobe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙