FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega: zaštitar osumnjičen da je iz Fine ukrao 174.000 kuna

POŽEGA, 17. studenog 2005. (Hina) - Tridesetdvogodišnji zašitarosumnjičen je da je u požeškoj poslovnici Fine ukrao 174 tisuće kuna,rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u požeško-slavonskojPolicijskoj upravi.
POŽEGA, 17. studenog 2005. (Hina) - Tridesetdvogodišnji zašitar osumnjičen je da je u požeškoj poslovnici Fine ukrao 174 tisuće kuna, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u požeško-slavonskoj Policijskoj upravi.

Riječ je o novcu od utrška Ininih benzinskih postaja u Požegi, koji je u ponedjeljak nestao iz privremenog sefa u Fini.

"Novac nije pronađen, no po prikupljenim podatcima i kriminalističkom obradbom utvrđena je osnovana sumnja je to kažnjivo djelo počinio zaštitar tvrtke koja je osiguravala objekt. On je sproveden istražnome sucu Županijskog suda u Požegi koji mu je odredio zadržavanje", izjavio je glasnogovornik PU-a Mato Brkić.

Podsjetio je kako je novac od utrška u dvjema zapečaćenim vrećicama preuzeo zaštitar koji je čuvao zgradu Fine. Nakon predaje smjene drugi je zaštitar pak uočio da u sefu više nema zapečaćenih vrećica s novcem.

Iako ukradeni novac iz Finina sefa još nije pronađen, kriminalističkom je obradbom utvrđena osnovana sumnja da je to kažnjivo djelo počinio zaštitar tvrtke koja je osiguravala objekt od pljačke i drugih oblika kriminala.

Na konferenciji za novinare upozoreno je i na sve češće provale u prodavaonice i druge objekte, a na meti provalnika samo je noćas bilo pet objekata u Požeštini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙