FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Spriječen nezakonit ulazak osmero Albanaca

VINKOVCI, 16. studenog 2005. (Hina) - Policija je u zadnja 24 sataspriječila osam albanskih državljana da nezakonito uđu u Hrvatsku,piropćeno je iz vukovarsko-srijemske Policijske uprave.
VINKOVCI, 16. studenog 2005. (Hina) - Policija je u zadnja 24 sata spriječila osam albanskih državljana da nezakonito uđu u Hrvatsku, piropćeno je iz vukovarsko-srijemske Policijske uprave.

Protiv osmero albanskih državljana, od kojih je četvero zatečeno pri nadzoru osobnog automobila na naplatnim kućicama na autocesti A3 nedaleko od Županje, kojim je upravljao hrvatski državljanin (1983.), policija će podnijeti prekršajne prijave. U tijeku je kriminalistička obradba vozača osobnog automobila u kojemu su zatečeni albanski državljani za koje je utvrđeno da su nezakonito prešli državnu granicu.

U razdoblju od siječnja do listopada 2005. na području PU-a zabilježeno je 158 slučajeva nezakonitog prelaska državne granice.

Pri tome je uhićeno i prekršajno kažnjeno 620 osoba od kojih je 195 državljana SiCG, 168 Moldavije, 50 Rumunjske, 48 Turske, 33 Makedonije, pet BiH te 121 pripadnik ostalih državljanstava, navodi se u priopćenju policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙