FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: Zbog radova autobusom umjesto vlakom

ZAGREB, 16. studenog 2005. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ)izvijestile su danas da će se zbog radova na pojedinim dionicamaHŽ-ovih pruga putnici privremeno prevoziti autobusom umjesto vlakom, anajveći poremećaji u prometu bit će na relaciji Zagreb - Split iobrnuto.
ZAGREB, 16. studenog 2005. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestile su danas da će se zbog radova na pojedinim dionicama HŽ-ovih pruga putnici privremeno prevoziti autobusom umjesto vlakom, a najveći poremećaji u prometu bit će na relaciji Zagreb - Split i obrnuto.

Zbog nastavka remontnih radova na dionicama pruge Oštarije - Knin - Split od Kaštel Staroga do Splita te od Ličke Jesenice do Rudopolja uvodi se privremena regulacija željezničkog prometa. Radovi se izvode od 17. studenoga do 4. prosinca 2005. i to u 36-satnim ciklusima. To znači da će pruga 36 sati biti otvorena za promet, a zatim 36 sati zatvorena.

Putnici nagibnih, noćnih i lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Perković - Split i obrnuto te Kaštel Stari - Split i obrnuto, a vlak ICN br. 522 koji iz Splita polazi u 10.39 te vlak ICN br. 523 koji iz Zagreba polazi u 11.05 sati neće voziti od 16. studenoga do 10. prosinca 2005. tj. do kraja važenja voznog reda.

Vlakovi ICN br 525 koji iz Zagreba polazi u 15.10 sati te vlak IC br. 520 koji iz Splita polazi u 7.39 sati u dane kada je pruga otvorena vozit će na cijeloj relaciji Zagreb - Split i obrnuto, a u dane kada se izvode radovi vlakovi vozit će do i iz Perkovića, a dalje će se putnici prevoziti autobusima.

Za vrijeme te privremene organizacije prometa putnici noćnih vlakova neće moći koristiti uslugu prijevoza praćenih automobila vlakom.

Zbog strojne izmjene pragova na dionici pruge Dalj - Osijek - Koprivnica između kolodvora Čačinci i Zdenci Orehovica od 21. studenoga do 2. prosinca 2005, osim subote i nedjelje u vremenu od 6.50 do 10 sati te od 10.25 do 13.05 putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Čačinci - Zdenci Orehovica i obrnuto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙