FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stjepan Mesić u srijedu na informacijskome summitu u Tunisu

ZAGREB, 15. studenoga 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik StjepanMesić u srijedu će održati govor na UN-ovu Summitu o informacijskomdruštvu (WSIS) koji se od 16. do 18. studenoga održava u Tunisu idodijeliti nagradu pobjedniku međunarodnoga natjecanja u sklopuSummita.
ZAGREB, 15. studenoga 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u srijedu će održati govor na UN-ovu Summitu o informacijskom društvu (WSIS) koji se od 16. do 18. studenoga održava u Tunisu i dodijeliti nagradu pobjedniku međunarodnoga natjecanja u sklopu Summita.

Mesić će biti prvi govornik, a dodijelit će i jednu od nagrada laureatima međunarodnog natjecanja na kojem je Hrvatska dobila nagradu za projekte o Kopačkom ritu te o fauni.

Hrvatski predsjednik će, kako se očekuje, govoriti o mogućnostima informatičkoga društva i opasnostima s kojima se čovječanstvo suočava zbog izloženosti velikom broju informacija i dostupnosti informacija o svima.

Na summitu u Tunisu očekuje se dolazak velikog broja šefova država.

Prvi dio Svjetskog Summita o informacijskom društvu (WSIS) održan je u Ženevi u prosincu 2003. i tada je 175 zemlja usvojilo Deklaraciju o načelima i akcijskom planu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙