FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Abdullah II odlučan boriti se protiv terorizma

AMMAN, 12. studenog 2005. (Hina/AFP) - Jordanski kralj Abdulah IIpotvrdio je u subotu da je odlučan boriti se protiv terorizma inaglasio je da njegova zemlja neće tolerirati one koji potiču i zalažuse za nasilje.
AMMAN, 12. studenog 2005. (Hina/AFP) - Jordanski kralj Abdulah II potvrdio je u subotu da je odlučan boriti se protiv terorizma i naglasio je da njegova zemlja neće tolerirati one koji potiču i zalažu se za nasilje.

"Razvit ćemo našu strategiju borbe protiv terorizma i s teroristima ćemo biti odlučni", rekao je kralj u intervjuu za službenu jordansku agenciju Petra, nakon samoubilačkih atentata u srijedu navečer u tri hotela u Ammanu u kojima je poginulo 57 osoba.

"Nećemo trpiti one koji potiču terorizam i zalažu se za nasilje", rekao je kralj.

Jordan je u subotu službeno objavio, nakon istrage o samoubilačkim bombaškim napadima, da iza njih stoji teroristička mreža al-Qaida u Iraku.

"Prema rezultatima istrage zaključuje se da je al-Qaida, preciznije Abu Musab al-Zarqawijeva skupina, izvela napade", rekao je zamjenik premijera Marwan al-Muasher na konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙